Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Februarie 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

Februarie 2012

Era înainte de sărbători când, foarte ocupaţi fiind la birou, am decis să dăm o emisiune în reluare. Ne-am consultat amândoi, eu cu Cornelia, şi unul ar fi vrut una, altul alta, dar în final am descis pentru o emisiune cu o predică a fratelui Nelu Filip - ,,Uriasul frică". Imediat după sărbători, fratele Nelu Filip a fost invitat la o evanghelizare în Caransebeş. După terminarea bisericii, un domn îl opreşte şi-i spune următoarea întâmplare adevărată. ,,Era în preajma sărbătorilor când, după ce-am epuizat toate soluţiile, eram decis să-mi pun capăt zilelor. Într-una din aceste zile, cu totul întâmplător, am deschis televizorul şi titlul de pe ecran, ,,Uriaşul frică", mi-a atras atenţia. M-am oprit şi am continuat să urmăresc spusele dumneavoastră. La sfârşitul prelegerii, mintea mea s-a schimbat, am primit curaj şi-am început să cred că este o soluţie şi pentru mine. În zilele următoare, am început să caut o biserică de-a dumneavoastră şi astăzi sunt aici, de unde nu vreau să mai plec." Această mărturisire ne-a spus-o chiar fratele Nelu Filip, căruia îi mulţumim pentru timpul pe care şi-l dă pentru înregistrări. Pentru oameni ca cel din poveste şi pentru mulţi alţii pe care nu-i cunoaştem, să continuăm să ne rugăm.


Cu deosebite mulţumiri,

Nicu şi Cornelia Bişboacă

Pacea Domnului Isus.


Am nevoie, vă rog, să vă rugaţi pentru mine. Am divorţul de soţul meu mâine, 6 februarie, şi mi-au cumpărat şi avocatul, nu mai am apărător decât pe Domnul Isus. Amândoi suntem creştini, dar el face numai ce spune un prieten al lui. Îl ascultă orbeşte. Avem şi o fetiţă de 6 luni şi ei vor numai să mă chinuie ca să mă depărtez de calea Domnului. Mă simt descurajată şi nu mi-am imaginat vreodată că pocăiţii se pot preta la aşa ceva - divorţ şi cumpărarea avocatului meu. Vă rog să mă susţineţi în rugăciune. Miercuri, 8 februarie, merg cu băieţelul meu, N., la operaţie. Toate au năvălit peste mine. Vă rog să vă rugaţi pentru mine, vă rog! Domnul să vă binecuvânteze!

Har şi pace de la Domnul Isus!

C.

Domnul G. S. locuieşte în localitatea Griviţa, judeţul Galaţi. Dumincă dimineaţa a sunat la noi la redacţie pentru a comanda un DVD. Când i-am cerut numele, l-am întrebat dacă a mai colaborat cu noi, că-mi vine cunoscut numele şi adresa. Mi-a spus că cu 4 ani în urmă a primit de la noi o Biblie. A început să citească Biblia, dar pentru că a început cu Vechiul Testament, n-a înţeles prea multe, dar, pe lângă Biblie, i-am pus o broşură intitulată ,,Marea amăgire". ,,Această carte”, spunea el, ,,mi-a deschis ochii în ce priveşte veşnicia şi mai ales în ce priveşte biserica la care şi acum sunt membru, cea ortodoxă.” Mi-a spus că are de la noi cel puţin 40 de DVD-uri pe care nu le ascultă singur, ci, în limita posibilităţiilor, cheamă prieteni din localitate cu care le urmăreşte. Acum sunt 8 oameni din sat cu care se întâlnesc în fiecare duminică dimineaţa la el în casă unde ascultă predica şi studiază Biblia. Mi-a spus că au numai 2 Biblii şi că şi-ar dori şi pentru ceilalţi. Astăzi am pus deja la poştă un colet cu alte 6 Biblii, reviste, CD-uri, DVD-uri , materiale ce-am crezut că sunt folositoare. Mi-a mărturisit că nu este nicio biserică evanghelică în sat, iar Galaţiul este la 40 de km de ei. Acum sunt acoperiţi de zăpadă, dar nu imobilizaţi. Fraţilor, vă rugăm în bisericile dumneavoastră să ne rugăm pentru oamenii aceştia care sunt un exemplu de pasiune şi dragoste pentru Domnul. Este aşa de trist pentru noi să ştim că atâtea localităţi încă în România nu au nicio biserica evanghelică. Să ne rugăm Domnului să ţină încă ,,Păstorul Cel Bun” cu tot ce implică, astfel încât să putem intra în casele oamenilor care încă sunt aşa de departe de Domnul Isus.

Cu deosebite mulţumiri,

Nicu şi Cornelia Bişboacă

Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru emisiunea Păstorul cel Bun prezentată de … Aceste emisiuni îmi ajung la suflet. Vă mulţumesc pentru învăţăturile pe care ni le daţi în fiecare sâmbătă şi duminică la televizor, sunt extrem de preţioase pentru suflet. Dumnezeu să vă ţină tari în predicarea Evangheliei. Am înţeles că dumneavoastră oferiţi gratuit o Biblie, de aceea vă rog frumos să-mi trimiteţi una. Vă mulţumesc din suflet pentru această ofertă.

Vă mulţumesc anticipat pentru tot.

D.M.