Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Noiembrie 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

Noiembrie 2012

 Bună ziua,

Vreau să vă spun c-am primit BIBLIA pe care mi-aţi trimis-o pentru care vă mulţumesc. Încerc ca prin studiul Sfintei Scripturi, Dumnezeu să mă ajute să-mi pot clarifica unele probleme care mă frământă, cum ar fi:

- de ce lumea este aşa de rea?

- dacă destinul omului este stabilit dinainte?

- de ce pentru cei care se sinucid NU se ţin slujbe?

- de ce unii oameni îşi fac cruce, iar alţii nu, în timp ce Isus a fost răstignit pe cruce?

            Cred că mai devreme sau mai târziu voi găsi răspuns la aceste întrebări care mă frământă. Ceea ce mai cer de la dumneavoastră este să-mi recomandaţi şi alte surse care m-ar ajuta să mă documentez în afară de BIBLIE.

            Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc multă sănătate şi numai bine,

   V. P.


Dragii mei,                                       

Cu toate că am pornit televizorul mai târziu, Îi multumesc lui Dumnezeu că v-am putut prinde şi am putut să vă notez adresa. De când v-am văzut la televizor, nu mai am linişte, pur şi simplu n-am mai auzit asemenea cuvinte. Mă trezesc noaptea şi mă tot gândesc la vorbele dumneavoastră. Noi suntem o familie care am avut destule realzări în viaţă, dar ceea ce mă bucură în mod deosebit sunt cei doi copii care sunt cuminţi şi deştepţi. Sunt sigură că asta se datorează lui Dumnezeu. Nu ştiu din ce religie faceţi parte, dar atunci când vorbeaţi la televizor am plâns tot timpul şi m-am rugat împreună cu dumneavoastră. Vă rog pe această cale să vă rugaţi şi pentru mine la Dumnezeu, am trei dorinţe pe care mi le doresc din toată inima: să fim sănătoşi, să-mi meargă afacerea şi să-mi intre copilul la facultate. Eu mă rog zi şi noapte, dar parcă dumneavoastră aveţi mai mult har în rugăciune şi am încrederea că prin rugăcinile dumneavoastră aceste dorinţe mi se vor realiza. Aştept cu deosebit interes răspunsul dumneavoastră şi să-mi scrieţi mai multe despre dumneavoastră.

A dumneavoastră admiratoare, de la capătul ţării,

     D. F., Calafat




Stimate Domnule Pastor,

            Ţin să vă spun cu ruşine şi durere în suflet că n-am ştiut despre existenţa emisiunii pe care o prezentaţi pe OTV. În data de 3 februarie 2012 eram singură în casă şi, din întâmplare, am apăsat telecomanda care corespundea postului emisiunii dumneavoastră. Spre norocul meu, chiar atunci începea emisiunea... Din nou, spre ruşinea mea vă spun că m-am regăsit în toate punctele expuse de dumneavoastră. Ştiu că nu sunt singura care trăiesc în asemenea păcate, dar ceea ce mă interesează acum este cum să scap de ele. Familia mea se confruntă cu cele mai dezastruoase păcate. Soţul are patima băuturii şi femeilor, de unde foarte multe conflicte între noi, copilul cel mai mare căsătorit şi divorţat, iar acum soţul este bolnav de leucemie. Toate acestea au dus la o lipsă financiară care, în final, au dus la căderea mea nervoasă. Am descoperit de puţin timp pacea pe care o găsesc la Dumnezeu şi vreau să mă apropii de El cu orice preţ. Îmi doresc în primul rând iertarea păcatelor şi-apoi viaţa veşnică. Dumneavoastră, ca intermediari între om şi Dumnezeu, vă rog să vă rugaţi şi pentru familia mea. În mod special pentru soţul meu, apoi pentru o familie de preoţi care ne-au botezat ultimul nepot, apoi pentru patronii la care am lucrat şi care refuză să mă plătească pentru munca depusă în firma lor. Să mă ajute Dumnezeu să îndur aceste nedreptăţi şi să mă ajute să am o viaţă mai liniştită. 

  Cu multă stimă şi mulţumiri pentru tot ce faceţi pentru noi,

     E. D.