Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

August 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

August 2012

 

Vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc pentru emisiunile pe care le realizaţi şi care se difuzează în fiecare duminică la postul de televiziune OTV, pe care le urmăresc cu plăcere. Este plăcut modul în care dumneavoastră arătaţi oamenilor calea pe care trebuie să o urmeze pentru a-L iubi pe Dumnezeu şi pentru a moşteni viaţa veşnică, în timp ce pe întreg pământul predomină ura, violenţa, minciuna, lăcomia, lipsa bunului simţ şi multe alte lucruri satanice care demoralizează omul şi îl îndepărtează de Dumnezeu.

Dragii mei, mă cheamă I., am 49 de ani, sunt din Cluj-Napoca şi la sfârşitul anului trecut am fost operat, iar în urma operaţiei medicii mi-au spus că pentru mine sunt puţine şanse de supravieţuire.

Am înţeles că dumneavoastră prin generozitatea de care daţi dovadă, vă rugaţi pentru oamenii necăjiţi şi bolnavi. Apelez la dumneavoastră ca la ultima soluţie şi vă rog aduceţi-vă aminte şi de mine, rugaţi-vă, vă rog, pentru sănătatea mea, pentru a mi se vindeca complet operaţia, iar dacă cineva mi-a făcut vrăji, rugaţi-L pe Dumnezeu să mă elibereze.

De asemenea, vă rog să vă rugaţi la Dumnezeu să mă ierte de toate păcatele. Eu mă consider un păcătos care în decursul vieţii mele nu am respectat cele 10 porunci şi sunt convins că L-am supărat pe Dumnezeu  prin aceasta.

 

             I., Cluj-Napoca

 


Se roagă N. pentru sănătate şi spor în casă. Se roagă pentru M. şi G. să se întoarcă cu dragoste către părinţii lor că nu mai au dragoste deloc. Se roaga pentru ei să treacă clasa. Se roagă pentru D. să fie cu milă pentru nevasta lui, să nu ne mai bată. Eu, soţia lui, merg mereu la biserică, dar el nu se schimbă, este în mâna necuratului, bea foarte mult şi nu mă mai înţeleg deloc cu el. Ne bate cu cuţitul şi toporul, ne bate cu parul, unde dă ne rupe mâinile, picioarele, capul. N. se roagă să dispară de la casa ei aceste urâturi, să nu ne mai bată degeaba. D. să se lase de băutură şi să nu ne mai înnebunească cu bătaia sau să-l pedepsească Dumnezeu să ne scape de el.

Vă rog să nu ştie el că v-am scris că mă omoară de tot. Vă rog cu lacrimi în ochi să vă rugaţi la Dumnezeu să mă scape de el, că suntem bătuţi şi amărâţi, să ne scape de el mai repede că nu mai putem suporta.

Z. N.