Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Martie 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

Martie 2012


Dragi prieteni de la Păstorul Cel Bun,

Vă mulţumesc din suflet pentru Biblia pe care mi-aţi trimis-o, dar şi pentru scrisoare! Deşi sunt crestină ortodoxă de când m-am născut, abia anul trecut am înţeles cu adevărat ce înseamnă să fii cu adevărat un creştin. Iertaţi-mă pentru repetiţia cuvântului ,,adevărat”, dar pentru mine are o însemnătate deosebită. Mereu am crezut în Dumnezeu, m-am rugat, dar Îl priveam ca pe o Persoană exterioară care mă supraveghează, mă ascultă şi dacă vrea, mă ajută.

Anul trecut, urmărind emisiunea ,,Păstorul cel Bun", am înţeles că Dumnezeu trebuie să locuiască în mine, că trebuie să renunţ la omul vechi din mine şi să-L primesc pe ISUS în inima mea ca Domn, Mântuitor şi Stăpânul vieţii mele. Drept urmare, în ultimul an a fost o luptă permanentă în inima mea. Cel mai greu a fost să înţeleg şi să accept ideea că dorinţele mele nu corespund întotdeauna cu voia lui Dumnezeu. Am înţeles însă că Dumnezeu are planul Său în legătură cu mine şi că la momentul potrivit mi-l va dezvălui.

Totdeauna mi-am dorit o carieră în domeniul juridic şi m-am luptat pentru asta. Citind şi recitind cuvintele din scrisoarea dumneavoastră, ,,ceea ce eşti va fi totdeauna mai important decât ceea ce faci", am sentimentul că Domnul îmi trimite încă un mesaj prin aceste cuvinte. Pentru mine totdeauna era important ceea ce fac. De aceea cred că nu este întâmplător că v-am sunat, am vorbit cu dumneavoastră, că mi-aţi trimis Biblia şi scrisoarea. Prin aceste rânduri, vă rog din toată inima să vă rugaţi pentru mine, să pot lua o decizie cât se poate de înţeleaptă.


Cu mulţumiri şi cu mult drag,

S. B. M.-D.