Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
Special events
  • 28
    April
    Sunday School Seminar
     
    07
    May
    Holy Communion
     
    08
    May
    Youth Bible Study
  • 11
    May
    Pastoral Conference
     
    14
    May
    Mother`s Day
     
    20
    May
    Volunteer Day
 

September 2010

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

September 2010


Stimată emisiune ,,Păstorul cel Bun",             

Vă scrie un păcătos care, în culmea disperării, cu ani în urmă, a ars Biblia filă cu filă, considerând că Dumnezeu este undeva în cer şi nu-i pasă de ceea ce se-ntâmplă pe pământ. Sunt divorţat de 12 ani şi nu m-am mai recăsătorit, deoarece am suferit crunta decepţie în dragoste. Trăiesc de 4 ani dintr-o pensie de mizerie, pensie de handicapat cu gradul 2 invaliditate. Vreau să vă spun că sunt de credinţă romano-catolică şi nu-mi este chiar străina Biblia, întrucât am mers destul de des la biserică. Fosta mea soţie a încercat de 3 ori să mă omoare, ne-am luptat ca nişte lei pentru custodia fetiţei noastre pe nume D. A fost un proces murdar, divorţ în care, în cele din urmă, minciuna şi forţele răului au învins şi pe mine m-au distrus psihic şi moral. Pe parcursul anilor am ajuns de mai multe ori în culmea disperării şi am încercat de mai multe ori să mă sinucid, dar a fost mereu un înger păzitor şi un Dumnezeu la capul meu care au vegheat în mod necontenit persoana mea. Acum însă cred că Dumnezeu nu Şi-a spus ultimul cuvânt cu privire la mine.

            Cu aceste scurte cuvinte închei scrisoarea mea şi vă rog în mod deosebit, din tot sufletul meu, dacă puteţi să mă ajutaţi şi să-mi trimiteţi în mod gratuit o Biblie, pentru a putea citi zi de zi şi de a respecta pe cât posibil poruncile lui Isus Cristos. De asemenea, vă cer să vă rugaţi şi pentru mine, pentru liniştea mea sufletească şi trupească.

            Cu speranţa că mă veţi ajuta, vă mulţumesc anticipat.

           

            Cu stimă,

D. T.

Bună ziua,

Mă numesc B. R. şi vă scriu din B. Duminică dimineaţa am deschis televizorul şi pentru prima dată am urmărit emisiunea dumneavoastră pe OTV. Am fost uimit de predica şi cântecele dumneavoastră. Acum vă scriu pentru că vreau şi eu să mă întorc cu faţa către Dumnezeu, cum a spus părintele. Vă rog foarte mult să-mi trimiteţi şi mie o Biblie. Să mă ajute Dumnezeu să găsesc Calea cea dreaptă, iar voi să atrageţi cât mai mulţi oameni pe ea.

 B. R.

Bună ziua, domnule Pastor,

V-am văzut la televizor pe OTV şi m-aţi impresionat cât de frumos aţi vorbit despre Dumnezeu. Sunt o deţinută din Penitenciarul T. unde ispăşesc o pedeapsă de 12 ani şi 6 luni. Am executat doi ani care-au trecut foarte greu. Urmărind această emisiune, mi-am dat seama câtă nevoie am de Dumnezeu… De doi ani nu mai am pe nimeni aproape, m-au părăsit toţi cei dragi. Vă rog din toată inima să mă ajutaţi să cunosc mai mult despre Dumnezeu. Am doi copii – unul de 7 ani, iar altul de 2 ani. Aş vrea să ies cât mai repede de aici să-mi regăsesc copiii şi să mă ocup de ei. Sufar foarte mult, dar Dumnezeu are grijă de ei. Am învăţat foarte multe aici şi-am întâlnit multe situaţii, dar cel mai mult mă bucur că aici mi-a adus Dumnezeu în cale această emisiune care mă face să mă gândesc mai serios la ce am de făcut după ce voi ieşi.

Vă rog foarte mult să-mi trimiteţi şi mie o Biblie şi mai ales vă rog foarte mult să vă rugaţi şi pentru mine. Regret foarte mult faptele mele, nu numai cele pentru care sunt aici, regret toată viaţa mea în care n-am ştiut nimic de Dumnezeu. Sper din toată inima că scrisoarea mea va ajunge la dumneavoastră şi cineva o va citi.

G. F.