Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
Special events
  • 28
    April
    Sunday School Seminar
     
    07
    May
    Holy Communion
     
    08
    May
    Youth Bible Study
  • 11
    May
    Pastoral Conference
     
    14
    May
    Mother`s Day
     
    20
    May
    Volunteer Day
 

November 2009

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

November 2009



Dragi realizatori,                             

  

Aş vrea să vă spun că ştiam de emisiunea dumneavoastră cu mult timp în urmă, dar nu mă interesa deloc. Ascultându-l pe pastorul care predica, am simţit ceva deosebit, o linişte şi o plăcere deosebită. Ceea ce cu puţin timp în urmă mă irita, acum a devenit pentru mine ceva interesant. Îmi plac emisiunile dumneavoastră, mă fac mai bună, mai liniştită. Eu nu merg la nici o biserică, dar sper să fie un început. Am înţeles că oferiţi o Biblie celor care nu au, dar n-aţi specificat dacă şi cât costă. Tot ce pot să vă spun este că mi-o doresc din toată inima. Discutând cu cineva, mi-a sugerat să studiez Biblia înainte de a merge la vreo biserică anume pentru că acolo voi descoperi tot adevărul. Asta vreau să fac în primul rând, de aceea vă rog să mi-o trimiteţi cât mai repede. Vreau s-o citesc foarte atentă. Deocamdată locuiesc la un camin şi sper că la studierea ei să mi se alăture şi colegele de cameră. Vreau, de asemenea, să mulţumesc iniţiatorului acestei emisiuni atât de benefice pentru suflet, atât de constructive.

În speranţa că voi primi cât mai curând Biblia, vă mulţumesc anticipat, dorindu-vă multă sănătate tuturor.

Cu consideraţie, 

H. M.

Stimate bunule Părinte…,           

            Cred în bunul Dumnezeu şi-mi plac programele dumneavoastră televizate (îmi pare rău că sunt doar o jumătate de oră). Am citit şi-mi place să citesc cărţi bisericeşti, acum însă nu-mi permit să-mi mai cumpăr aşa ceva. Cu stimă vă rog să-mi trimiteţi şi mie o Biblie, dar care să aibă cruce pe ea. Aş dori, de asemenea, să citesc şi Coranul în limba română, să cunosc şi eu ce credinţă au musulmanii, ce-i determină să se sinucidă ca o turmă de porci îndrăciţi care s-au aruncat în mare.

            Vă mulţumesc din suflet,

     B. G.

Dragii mei,                                                

            Urmăresc cu mare plăcere emisiunea dumneavoastră Păstorul cel Bun. Vă admir modul de a privi viaţa pe care eu o aseamăn cu o carte  pe care nechibzuiţii o răsfoiesc superficial, dar înţelepţii o citesc cu atenţie şi asta pentru că doar ei ştiu că aceasta le-a fost dată doar o singură dată. Îmi lipseşte din casă Biblia, dar în acelaşi timp sunt bucuroasă că pot apela la dumneavoastră pentru a putea intra în posesia ei.

            Cu mulţumiri anticipate aştept un răspuns din partea dumneavoastră,

     M. S.

Mult stimaţi domni,

            Mă numesc C. V. şi urmăresc de mai mult timp emisiunea difuzată în fiecare duminică pe OTV. Ţin să menţionez că am o consideraţie deosebită faţă de emisiunea dumneavoastră, o consider foarte utilă pentru vremurile pe care le trăim. Îţi dă tăria sufletească şi puterea de a răzbi în această atât de complexă şi agitată viaţă. Tot în această ordine de idei, vă doresc să răspândiţi învăţăturile creştine la cât mai mulţi supuşi, învăţături pline de har, să fie ascultate şi respectate în cât mai multe case. Urmărind emisiunea, am descoperit că putem apela pentru o Biblie sau Sfântă Scriptură. Pe această cale vă rog să-mi trimiteţi şi mie una şi să-mi spuneţi şi cât costă.

            Vă mulţumesc anticipat şi vă exprim întreaga mea recunoştinţă, urându-vă din inimă sănătate şi să vă îndepliniţi cu har şi dragoste misiunea creştinească,

C. V.

Dragii mei,

Am primit azi, 23 octombrie, Biblia care mi-aţi trimis-o, comoara cea mai mare. Am citit scrisoarea dumneavoastră şi am făcut aşa cum mi-aţi scris. Am plâns şi m-am rugat lui Dumnezeu să vina în inima mea şi să mă mântuiască. O pace de nedescris mi-a umplut inima şi mă simt alt om.

Am primit şi cartea ,,Meditaţii zilnice”, dar cea mai frumoasă rămâne totuşi Biblia. O citesc şi cred în ea, căci este Izvorul vieţii, trimisă de Dumnezeu. CRED că El m-a mântuit pe cruce şi vreau  să fiu cu orice preţ cu El în cer. Îmi doresc mântuirea sufletului din toată inima. Am 47 de ani şi vreau să vă spun cât de mult regret că n-am căutat mai devreme să-L cunosc pe Dumnezeu.

Am înţeles şi faptul că cine NU se naşte din Apă şi Duh, NU poate să vadă Împărăţia lui Dumnezeu. De asemenea, am citit că ,,Nicodim, învăţătorul Iudeilor, s-a dus la Isus noaptea". Eu vreau să vin la Isus, dar nu noaptea, ci ziua. Încă o dată vreau să vă mulţumesc pentru Biblia pe care am primit-o, CRED că Dumnezeu m-a iertat de toate păcatele şi mă simt mai liberă şi mai fericită.  

Cu admiraţie,

H. M.