Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
Special events
  • 28
    April
    Sunday School Seminar
     
    07
    May
    Holy Communion
     
    08
    May
    Youth Bible Study
  • 11
    May
    Pastoral Conference
     
    14
    May
    Mother`s Day
     
    20
    May
    Volunteer Day
 

June 2009

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

June 2009



Dragii mei fraţi şi surori, 

     Vă scriu ca unor fraţi chiar dacă nu vă cunosc pentru că am nevoie de sprijin în rugăciune, am inima zdrobită de durere şi simt că nu mai pot duce singură... Am ajuns să umblu din spital în spital, numai de-o săptămână am ieşit şi simt că nu mai am putere. De unde vine durerea mea? Am avut o fată care a ajuns în culmea disperării şi n-a mai putut suporta şi anul trecut s-a spânzurat. Are doi copii, dar din cauza soţului care este iresponsabil şi-a luat viaţa. Acest om a plecat în străinătate să facă viaţa mai bună familiei, dar curând a uitat pentru ce-a plecat. Nu l-a mai interesat nici soţia, nici copiii, se plimbă dintr-o ţară în alta făcând lucruri urâte, greu de spus... Îmi pare nespus de rău pentru că adesea vorbeam cu fiica mea de Dumnezeu, era conştientă că numai în braţele Domnului găseşte liniştea şi pacea, dar a tot amânat de pe-o zi pe alta, de la un an la altul. Sunt o bunică tristă, nu ştiu dacă în viaţa asta îmi voi găsi liniştea. Copiii au 25 ani băiatul şi 18 ani fata, au plecat la bunica din partea tatălui, sunt obraznici, neascultători, copii de bani gata, nu se iubesc nici unul pe celălalt, vorbesc urât...

     Apelez la bunăvoinţa dumneavoastră să vă rugaţi pentru mine, pentru aceşti copii şi pentru tatăl lor. De asemenea, vă rog să vă rugaţi pentru toate familiile despărţite din cauza banilor. Nu este bine unul într-o ţară, altul acasă, dar... împrejurările vieţii sunt diferite.

     Vă mulţumesc, scumpii mei fraţi, şi pentru emisiunile care-mi liniştesc de multe, de foarte multe ori sufletul. Mi-a plăcut în mod deosebit predica ,,De ce se-ntâmplă lucruri rele oamenilor buni?” Dumnezeu să vă răsplătească toată osteneală şi dragostea cu care lucraţi.

D. S.

Dragă Păstorule Cel Bun,

     Doresc să-ţi mulţumesc cu recunoştinţă şi afecţiune pentru Biblia şi pentru ,,Meditaţiile zilnice” pe care mi le-ai trimis. Simt cum se revarsă în viaţa mea lumină şi iubire care-mi inundă fiinţa şi respiraţia. Dumnezeul etern şi infinit îmi dă putere să trec peste toate necazurile care sunt acum în viaţa mea. Vă port o deosebită preţuire şi vă apreciez pentru ceea ce faceţi pentru sufletele pierdute.

     Vă doresc din toată inima putere şi multă împlinire în ceea ce faceţi. De asemenea, vă  doresc har pentru a duce în casele oamenilor mângâiere prin intermediul emisiunilor dumneavoastră televizate.

     Cu deosebită preţuire,

     O. P.

Stimate Păstorule cel Bun,

            Am primit ceea ce mi-aţi trimis, vă mulţumesc şi vreau să vă spun că sunt foarte bucuroasă de darul dumneavoastră. Mi-ar plăcea să ascult şi muzică pe Cd, dar după cum stiţi, eu am numai casetofon, de aceea vă mulţumesc pentru casetele pe care le ascult cu mare drag şi eu şi mama. Sunt foarte bucuroasă să-l ascult pe pastorul X în fiecare sâmbătă pe OTV şi pe ceilalţi pastori la ora 8 duminica dimineaţa. La fiecare emisiune inima mea este acolo, de fiecare dată citesc ce spune pastorul din Biblie, iar în cursul săptămânii caut să pun în practică. După cum stiţi, sunt şi eu bolnavă şi mama, dar în fiecare zi boala noastră se vindecă prin citirea Bibliei, Psalmilor şi nu în ultimul rând a Proverbelor care sunt folositoare în fiecare zi. Suntem foarte bucuroase că Dumnezeu ne-a arătat că putem fi şi noi mântuite dacă ne deschidem inima către Domnul Isus şi Dumnezeu. Acum am înţeles mai bine că nimeni nu poate veni la Dumnezeu decât prin Jertfa Domnului Isus. Înţeleg că Domnul Isus S-a sacrificat pentru noi, oamenii, şi jertfa Lui n-a fost în zadar. Cel mai minunat lucru este că Domnul Isus a treia zi a înviat, apoi S-a înălţat şi acum stă în genunchi la dreapta lui Dumnezeu şi mijloceşte pentru noi. El va veni din nou pe pământ, dar această zi o ştie numai Dumnezeu.

            Vă rog foarte frumos să vă rugaţi pentru mine şi mama mea să-L vedem şi noi pe Domnul Isus când vine şi să fim şi noi cu aleşii Lui. Închei cu urarea de sănătate multă, binecuvântare din partea Domnului Isus Cristos, care este în noi şi în Tatăl.

            Vă mulţumesc,

            G. B.