Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Mai 2011

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Mai 2011

 

Către Păstorul Cel Bun,                          

 

În ziua de 3-05-2011, am butonat televizorul şi din întâmplare a apărut un pastor care a ţinut o predică - un cuvânt care a produs în inima şi sufletul meu o puternică impresie. Doresc să felicit din inimă pe slujitorii acestei biserici. Vreau să ascult mereu această emisiune, vă promit c-o fac în fiecare duminică, dacă mă ajută Dumnezeu.

Doresc să adresez, dacă-mi este permis, o întrebare:

În Piatra-Neamţ există o asemenea biserică? Şi unde este? Eu sunt catholic, însă după cum bine a explicat pastorul din ,,Păstorul Cel Bun", Domnul este peste tot şi mai ales ar trebui să fie în inima noastră. Doresc de asemenea să mai vizionez această casetă. Cum pot intra în posesia ei?

            Dumnezeu să vă ajute în această misiune,

S.N.

 

Dragă redacţie de la Păstorul Cel Bun,

 

În primul rând vă felicit şi vă admir pentru emisiunea pe care o realizaţi. Să vă dea Dumnezeul cel bun şi drept putere să faceţi asta cât mai mult timp. Sunt emisiuni esenţiale vieţii noastre ţinând cont de contextul în care trăim. Vă scriu cu rugămintea să-mi trimiteţi şi mie o Biblie pe care încă n-o am în casă. Apoi v-aş ruga să-mi trimiteţi şi o casetă cu melodia ,,Mai este loc”. Cântarea aceasta este fantastică! Ajutaţi-mă vă rog şi pe mine cu întreaga familie în rugăciune pentru a trăi o viaţă mai aproape de Dumnezeu.

            Vă mulţumesc mult,

                   G.E.

 

Dragă Păstorule Cel Bun,

 

De la început vreau să vă spun c-am rămas surprinsă de frumoasele cuvinte rostite de dumneavoastră în cadrul emisiunii din 16-05. Întâmplător v-am găsit pe OTV şi am fost extrem de impresionată. Vă scriu cu rugămintea de a vă ruga şi pentru familia mea. Sunt atât de singură. Soţul meu m-a părăsit pentru o femeie mai frumoasă, cu o situaţie materială mai bună. Mi-am crescut singură copiii, doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Vă mulţumesc, Doamne ajută!

G.E.