Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Octombrie 2010

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Octombrie 2010

 

Dragii mei,  

 

            Încep scrisoarea cu mii de mulţumiri din toată inima pentru marea bucurie pe care mi-aţi făcut-o trimiţându-mi BIBLIA. O consider un adevărat izvor de purificare şi de înviere a celor mai subtile energii ascunse în străfundurile eului uman.

            Apreciez extrem de mult lucrarea de apostolat pe care o faceţi pentru a trezi acest popor la credinţa moralei creştine. Mă rog şi eu la bunul Dumnezeu să vă ajute să îndepărtaţi perdeaua opacă care ne face o naţiune insignifiantă şi neprosperă care dospeşte în expectativa automulţumirii.

            Dumneavoastră încercaţi să faceţi ceva pentru naţiunea noastră română, dar din nefericire este mult prea puţin. Apreciez efortul dumneavoastră şi mă rog şi eu bunului Dumnezeu să facă ca această naţiune să-şi dea vălul la o parte şi să se întoarcă cu faţa spre Dumnezeu.

            Pacea şi liniştea lui Dumnezeu să vă călăuzească inima şi gândul.

 

            Cu drag,

P. O.

 

Mult stimaţii mei domni,

 

            Sincer nu prea ştiu cum să mă adresez. Aş vrea să vă spun câtă bucurie îmi aduc emisiunile dumneavoastră de pe OTV. Sunt emisiuni dragi mie şi bune sufletului meu. Le ascult cu evlavie şi simt în ele chemarea mea către Dumnezeu, Mântuitorul nostru Isus Hristos. Mă bucur că existaţi şi ne transmiteţi asemenea învăţături, ne ajutaţi să-L cunoaştem şi să-L descoperim pe Dumnezeu.

            Vă scriu cu rugămintea să mă ajutaţi să intru în posesia unei Biblii sau a Noului Testament. Acum sunt pensionat pe caz de boală şi pensia nu-mi permite să-mi cumpăr una.

            Există însă o problemă: eu sunt de religie ortodox şi nu ştiu dacă este vreo deosebire între Biblia ortodoxa şi a dumneavoastră?

            Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc din toată inima succes în ceea ce faceţi.

 

            Cu stimă şi respect,

M. D.

 

Dragă Păstorule Cel Bun,

 

            Am ascultat şi voi asculta emisiunile cu teme religioase pe care le transmiteţi la televizor. Vă mulţumesc că, prin diferitele teme, surprindeţi evenimentele ce se sărbătoresc de către credincioşi.

            Personal, sunt pătruns de ideile şi faptele sfinţilor pe care-i prezentaţi. Cred că mi-ar fi de mare folos o Biblie pentru a mă documenta personal. Cred că această Carte mi-ar umple golul din viaţa mea, crezând că este în măsură să-mi vindece sufletul.

            Având în vedere vârsta mea, aş vrea ca Biblia să aibă caractere mai mari, fapt pentru care vă mulţumesc anticipat.

            Pentru ceeea ce faceţi doresc ca Dumnezeu să vă aibă în paza Lui şi să vă dea multă sănătate.

            Cu bine,

 

G. I.

 

Dragi fraţi şi surori,

 

            Ceea ce vă scriu este o poveste adevărată din judeţul Bistriţa Năsăud. Eram într-o dimineaţă la birou, când un frate mai în vârstă m-a sunat şi m-a rugat să-i trimitem câteva Biblii. Din discuţia cu dânsul a reieşit faptul că are nevoie de Biblii pentru un întreg sat.

            El locuieşte într-un sat unde este biserică evanghelică şi din când în când mergeau într-un sat vecin unde făceau evanghelizare. Într-o zi, când au mers acolo, i-au aşteptat vreo 40 de oameni în frunte cu preotul din sat. Oamenii, fiiind beţi, i-au luat la bătaie pe fraţi. Când soţia păstorului a ieşit din maşină, preotul s-a repezit la ea cu pumnii şi-a doborât-o pe jos. Sora spunea: ,,Dumnule părinte, nu vă e teama de Dumnezeu să daţi în noi şi duminica să mai slujiţi în biserică?”

            Dar erau toţi beţi şi i-au fugărit pe fraţi de acolo.

            INCREDIBIL!!! După nicio săptămână, preotul a avut un accident cu maşina, în care el a decedat, iar soţia se zbate între viaţă şi moarte.

            Acum întreg satul este îngrozit şi spun ca de asta s-a întâmplat nenorocirea, că i-au bătut pe pocăiţi. Acum fraţii continuă să meargă în localitatea aceasta şi vor să ofere fiecărui om o Biblie. Fratele ne-a rugat să-i aducem în rugăciune pentru ceea ce are Domnul de lucrat în această localitate.

            Cu deosebite mulţumiri,

 

Cornelia şi Nicu Bişboacă (Păstorul cel Bun)