Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

August 2010

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

August 2010

 

Dragii mei,

 

Nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru emisiunile dumneavoastră atât de minunate. Sunt un balsam care ne alină durerile. Ne bucurăm atât de mult ca în fiecare săptămână să avem parte de minunatul dumneavoastră program. Ne-am bucura să avem parte de mai multă predică şi mai multă muzică. Nu înţelegem de ce este acest program atât de scurt, când alte programe ţin 2-3 ore? Personal, sunt foarte preocupată de viaţa de după moarte. Aş vrea să ştiu ce se-ntâmplă cu mine după ce mor. De aceea, vă sugerez să aveţi şi asemenea subiecte. Vă rog să-mi scrieţi dacă aveţi şi alte cărţi despre aceasta. Dacă aveţi amabilitatea, vă rog să-mi trimiteţi pentru început o Biblie.

            Cu mulţumiri şi stimă deosebită,

            B. M. 

 

Domnilor Pastori,

 

Am primit scrisoarea de la dumneavoastră, scrisoare adresată soţului meu, pentru care vă mulţumesc. Emisiunea dumneavoastră de pe OTV este extrem de educativă pentru familia mea, este binevenită, ne aduce o rază de lumină în casă şi suflete. Suntem doi pensionari care nu mai facem prea multe. Acum, la sfârşitul vieţii, ne dăm seama că n-am ales ceea ce trebuia, că ne-am concentrat pe lucruri pe care oricum le-am pierdut. Vrem doar să vă mulţumim că existaţi, că ne deschideţi ochii spre o altă lume şi de aceea vă rugăm, trimiteţi-ne şi nouă o Biblie.

            În speranţa că veţi continua aceste emisiuni şi ne veţi ajuta şi pe noi cu o Biblie, vă mulţumim anticipat,

  N. T. 

 

Stimaţi domni,

 

            Sunt acea mamă din P., care v-a scris cu un an în urmă de rătăcirea fiicei mele, în sensul unui adulter. Copiii nu s-au despărţit, dar încă nu sunt într-o direcţie bună, încă mai sunt discuţii destul de urâte, chiar în prezenţa copilului lor. Ginerele nu-i reproşează fiicei mele, dar ar dori-o mai aproape. Ceea ce mă nelinişteşte este că acest copil al meu (fiica) nu regretă nimic din ceea ce-a făcut, caută cu orice chip o cale de ieşire din ,,corsetul" căsniciei… După orele de program, stă pe internet ore în şir cu te miri cine... Vă scriu acum pentru a vă mulţumi pentru susţinerea cu rugăciune. Vă rog continuaţi să vă aduceţi aminte de noi. Mă rog şi eu zilnic pentru ei, dar şi eu sunt extrem de afectată. Nu m-am mai dus la călugări pentru rugăciune, nu stau foarte bine cu banii, preotului nu-i pot spune asta, pentru că-mi este foarte ruşine, de aceea apelez la dumneavoastră, considerându-vă serioşi şi pasionaţi de oameni. Pe fiica mea am îndemnat-o să meargă la biserică, dar  motivează că-i este rău de la lumânări, nu suportă mirosul. Am îndemnat-o să meargă la alte biserici: catolici, protestanţi unde sunt bănci, dar mi-a spus că încă nu-i hotărâtă să facă asta. Remarc însă la ea o atitudine mai blândă, mai civilizată, dar ceea ce mă doare este faptul că nu regretă ceea ce-a făcut. Iertaţi-mă că vă scriu toate acestea, dar, scriindu-vă, mă liniştesc şi mai ales faptul că ştiu că sunteţi alături de mine îmi aduce un sentiment de siguranţă. 

            Vă mulţumesc pentru răbdare şi înţelegere.

 

R. H.

 

Bună ziua,

 

Am urmărit astăzi emisiunea domnului pastor … şi am înţeles din această emisiune că cine nu deţine o Biblie, poate solicita una de la dvs. Eu nu deţin o Biblie şi de ceva vreme, mă tot gândesc să-mi achiziţionez una, ca să pot cunoaşte Cuvântul lui Dumnezeu, însă tot amân acest lucru, din considerente financiare. Dacă mă puteţi ajuta în acest sens, vă mulţumesc din suflet şi Domnul să vă răsplătească!

 

Cu respect,

 A.S.

 

Bună ziua,

 

Vă scriu pentru că am văzut întâmplător pe OTV, într-o sâmbătă, emisiunea dumneavoastră şi am văzut că oferiţi o Biblie celor care nu au. Aş vrea să vă rog să-mi trimiteţi şi mie o Biblie mică din care să pot citi despre Cuvântul lui Dumnezeu.

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

D. I.

 

Dragii mei,      

 

Mă numesc V. I. şi locuiesc în Ungaria. Aici am descoperit emisiunea dumneavoastră pe care-o urmăresc de fiecare dată plângând. Astăzi am decis să vă scriu. Am 49 de ani, m-am născut şi-am trăit în România. Am crescut într-o familie de creştini penticostali, dar în adolescenţă m-am depărtat de Domnul şi astăzi, la 49 de ani, încă sunt o oaie rătăcită. Urmărind emisiunea dumneavoastră, îmi aduc aminte de multe momente frumoase pe care le-am trăit în familie şi în biserică. Mă gândesc de multe ori la durerea pe care i-am făcut-o mamei mele prin neascultare şi răzvrătire, motiv pentru care am şi plecat de acasă. Toate aceste amintiri m-au neliniştit atât de mult, încât într-o zi am căutat şi nu m-am lăsat până n-am găsit biserica penticostală de aici. Vreau să încep o viaţă nouă acum şi aici, dar vă rog din suflet să-mi trimiteţi o Biblie în limba română pentru că mai bine citesc.

            Am trecut prin situaţii extrem de grele aici, singură, între străini, dar în toate momentele strigam la Domnul şi-I spuneam: ,,Dumnezeul meu, pentru ce m-ai părăsit? Dar Domnul era de fiecare data aproape, eu eram departe de El. Aveam momente când nu aveam nici ce mânca şi strigam la Domnul şi El mă ajuta. Atunci mă gândeam: ,,Cine sunt eu, Doamne, să-mi asculţi rugăciunea? Eu nu merit bunătatea Ta”, dar Domnul mă urmărea pas cu pas şi veghea asupra mea.

            Când am descoperit emisiunea dumneavoastră, n-am mai putut de bucurie şi de atunci mă rog pentru voi să nu mai plecaţi din casa mea. Într-o zi mi-am luat copilul de mână şi-am plecat pe străzi şi Dumnezeu mi-a îndrumat paşii şi-am găsit biserica. 

            Vreau din toată inima să mă iertaţi dacă v-am cerut prea mult şi, de asemenea, dacă aveţi drum prin Ungaria, neaparat să mă căutaţi, mi-ar face o mare plăcere. Vă mulţumesc dinainte pentru tot, Dumnezeu să fie cu voi cum a fost cu mine în toţi aceşti ani de durere. 

 

            Cu stimă,

V. I.