Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Ianuarie 2009

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Ianuarie 2009

 

Către redacţia emisiunii Păstorul Cel Bun, 

 

     Stimată redacţie, sunt un bun admirator al emisiunii Păstorul cel Bun. Urmăresc această emisiune de un an de zile, ocazie cu care am învăţat multe lucruri despre credinţa în Dumnezeu. Sunt de religie ortodox, dar aş vrea să cunosc mai multe despre Dumnezeu, de aceea apelez la bunăvoinţa dumneavoastră de a-mi trimite o Biblie. Nu am nici o Biblie în casă şi nici alte cărţi religioase.

 

Cu mulţumire,

M. I.

 

Dragii mei, 

 

     Mă numesc M. E., sunt o oaie rătăcită, bolnavă, care nu-şi găseşte liniştea sufletească. Vă scriu cu dorinţa de a-mi trimite şi mie o Biblie si eventual o casetă cu muzică pentru sufletul meu răvăşit. Vă rog din tot sufletul să vă rugaţi şi pentru mine, îmi pun toată speranta în dumneavoastră.

 

Mulţumesc,

M. E.

 

Dragă Pastorule cel Bun, 

 

     Te ascult cu mare drag în fiecare sâmbătă şi duminică dimineaţa. De când te ascult descopăr tot mai multe lucruri bune pentru suflet. Îţi mulţumesc că exişti şi că mi-ai deschis CALEA către Domnul Isus.

     Dragii mei, vă rog din toată inima să vă rugaţi şi pentru familia mea care este departe de Domnul şi de mântuire. Îmi plac foarte mult programele voastre, aş vrea să dureze mai mult, aş vrea mai multă muzică, dar... voi stiţi ce posibilităţi aveţi.Deocamdată mă mulţumesc că v-am descoperit şi că existaţi.

 

Vă mulţumesc şi VĂ IUBESC.

B. M.

 

Dragii mei,

 

     Mă numesc A. N. Sunt fericit împreună cu casa mea de când am posibilitatea să urmăresc emisiunea dumneavoastră Păstorul cel Bun de pe OTV, în fiecare sâmbătă. Urmăresc împreună cu soţia această scurtă emisiune doar de 30 minute, o savurăm cu nesaţ şi totdeauna rămânem parcă suspendaţi când se termină, este mult prea scurtă! Vă rog spuneţi-mi când se reia această emisiune ca să ştiu s-o urmăresc în reluare. Emisiunile dumneavoastră au o mare înrâurire asupra vieţilor noastre. Pentru aceasta ne rugăm la Dumnezeu să vă dea multa ÎNŢELEPCIUNE în vederea diversificării temelor religioase.

     Sunt un pensionar de 76 de ani şi îmi doresc o Biblie. M-am bucurat când am văzut oferta dumneavoastră de a oferi o Biblie celor care nu au. Mă număr printre aceştia şi de aceea vă rog, trimiteţi-mi şi mie una. Îmi doresc de asemenea aceste predici pe casete audio. Este vreo posibilitate să le am?

 

Al dumneavoastră care vă are în casă prin emisiunile minunate care sunt prea scurte,

A. N.

 

Dragă redacţie Păstorul cel Bun, 

 

     Mulţumesc lui Dumnezeu că iubirea Lui a ajuns să pătrundă şi-n casele noastre, în cele mai mici şi mai îndepărtate sate. Vreau de asemenea să vă felicit pentru programele de sărbători de iarnă, dar şi pentru toate din cursul anului. Vă urez din toată inima LA MULŢI ANI şi multă dăruire sufletească.

     Dragii mei, în comunitatea în care locuiesc, anul trecut s-a întâmplat o tragedie: o soră în Domnul a murit şi-au rămas 11 copii. Vă rog să ne rugăm împreună pentru aceşti copii sî nu se piardă în primul rând.

 

Cu deosebită admiraţie şi mulţumiri dumneavoastră şi Domnului pentru împrospătarea care ne-o aduceţi în fiecare duminică,

B. A.

 

Dragii mei,

 

     Mă numesc B. E., sunt de religie reformată şi cânt în corul bisericii. Vă mulţumesc pentru că am înţeles urmărind emisiunile voastre că Domnul Isus a murit pentru păcatele noastre, că numai prin El suntem mântuiţi, că El este izvorul vieţii şi mai ales că mi-a şters şi mie toate păcatele. El m-a primit şi pe mine aşa cum sunt. Apelez la dumneavoastră să-mi trimiteţi ceva cărţi religioase, de asemenea casete cu muzică ptr. că eu am numai în limba maghiară, în limba română nu am nici una. Doresc ca sărbătorile să vă aducă lumină, speranţă, sănătate şi Un An Nou fericit. Dumnezeu să fie cu noi!

 

B. E.

 

Stimate şi preacredincios domnule pastor Luigi Miţoi,    

 

     Sunt un bătrân inginer, în vârstă de aproape 86 de ani, fiul unor ţărani munteni credincioşi, trecuţi de mulţi ani în grija lui Dumnezeu. Am trăit şi eu în dreapta credinţă, dar viaţa grea şi lumea păcătoasă m-au făcut să mai greşesc. În urma pastoralei ţinute de dumneavoastră pe postul OTV, la care am fost foarte mişcat şi atent, m-am hotărât ca de mâine când voi merge la biserică, aşa bolnav cum sunt, să cer Tatălui şi Fiului iertare pentru păcatele mele şi zilele care le mai am de trăit să le trăiesc în dreapta credinţă. Trăiesc singur, lângă o soţie la fel de bătrână şi bolnavă de ciroză, o boală grea, iar eu am căzut la pat răpus de trei boli cumplite. Doresc şi solicit de la domnia voastră o Biblie şi alte cărţi religioase, dar fără bani, ptr. Că, sincer vă spun, nu am. Aceste cărţi sfinte vor fi preocuparea mea de căpătâi de acum încolo, şi prin învăţăturile lor voi căuta ca toate zilele care le voi mai avea să-L caut pe Dumnezeu şi să-I respect învăţăturile Lui şi Fiului Său.

 

Vă mulţumesc,

Inginer N. I.

 

Dragii mei,

       

     Aş dori şi eu o colecţie de CD-uri cu muzica religioasă a cultului dumneavoastră, muzică care o ascult cu mare plăcere, şi o ediţie a Sfintei Scripturi, chiar şi contracost.

      Cu mii de mulţumiri pt. că existaţi şi pentru frumoasa misiune pe care o desfăşuraţi în România şi în lume. Dumnezeu să vă călăuzească şi să vă îndrepte paşii.

 

D. S.

 

Dragii noştri,

       

     În ţara noastră şi nu numai sunt încă milioane de oameni care trăiesc într-un întuneric extrem de gros. Nu ştiu dacă vom putea mulţumi vreodată Domnului ptr. oportunitatea care ne-o da în fiecare zi să fim în contact cu aceşti oameni, să intrăm prin TV în case în care cu nici un chip n-am putea ajunge altfel.  

     Astăzi de dimineaţă am avut ocazia să vorbesc cel puţin o oră cu un evreu din Sibiu. Mi-a spus că este singur în casă, ne urmăreşte de mult timp emisiunea şi că acum simte nevoia să ne cunoască mai de aproape. În după-masa asta ne vom întâlni cu el. În acest context, vă rog să vă rugaţi ptr. noi. Aş vrea în modul cel mai simplu să Îl prezint pe Domnul Isus şi acest om care-L caută pe Domnul, să fie salvat. Numele lui este Gavril. De asemenea, vă rugăm, ajutaţi-ne în rugăciune ca oamenilor care vin în contact cu noi pe această cale, cu smerenie să le îndreptăm privirea spre El, Domnul nostru.

   

Cu mulţumiri,     

Nicu şi Cornelia Bişboacă