Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Fanfară

 
 

fanfara misiune

Fanfara Bisericii Betania a fost înfiinţată în luna noiembrie 1985 de către fratele Mircea Bembea, având la început 12 membri. De-a lungul anilor au fost formate numeroase serii de fanfarişti, astfel încât astăzi fanfara numără aproximativ 100 de membri. În anul 2006 fanfara a fost condusă de fratele Eduard Bujdei. În luna mai 2007, fratele Andrei Fedur a devenit noul dirijor al fanfarei şi directorul de muzică al Bisericii Betania. Fratele Andrei a contribuit la îmbogăţirea repertoriului cântărilor de fanfară şi a format noi serii de fanfarişti.

 

Fanfara cântă atât în timpul serviciilor de duminică, cât şi în timpul serviciului de joi seara. De asemenea, formaţia slujeste şi la ocazii speciale, precum înmormântări sau nunţi. Repertoriul fanfarei cuprinde aproximativ 250 de piese care variază de la imnuri clasice, foarte cunoscute, până la marşuri şi melodii contemporane. Scopul cântărilor este sa creeze o atmosferă de bucurie, înviorare şi zidire sufletească a celor prezenţi.

 

Fanfara a călătorit în ultimii ani în câteva misiuni, alături de pastorii bisericii, slijind în bisericile din Detroit MI, Atlanta GA, Kitchener Canada, Nashville TN, Hudson TX și San Antonio TX. 

 

Repetiția fanfarei are loc în fiecare miercuri seara de la 7.00 pm - 9.00 pm.

 

Dirijor: Andrei Fedur - (847)704-0501 sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Dirijor asistent: Narcis Oros - (773) 615-6447

 

Dirijor asistent: Jason Herlo (312) 550-8725