Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Păstorul Cel Bun

 
 

      btn pastorul cel bun emisiuni      btn pastorul cel bun scrisori

 
,,Păstorul Cel Bun" este o emisiune TV creştină care a luat fiinţă în anul 1997 în Portland, Oregon, în cadrul misiunii The Messangers. La început, acest proiect de evanghelizare prin televiziune a fost difuzat pe plan local, în câteva zone şi localităţi din România. Începând cu anul 2003, emisiunea a fost transmisă pe postul TELE7abc, iar din anul 2004 pana in 2012  pe postul de televiziune OTV cu acoperire naţională.Incepând cu anul 2013, Emisiunea Pastorul cel Bun se difuzeaza pe postul naţional de televiziune Nasul Tv. Programul este transmis de două ori pe săptămână pe postul Nasul TV, iar prin satelitul INTELSAT  el poate fi vizionat în toată Europa si SUA.

 

Zilele de transmitere sunt:

- SÂMBĂTĂ - de la 10:00 AM la 10:30 AM (ora României) - Programul este realizat de Biserica Betania, Chicago. Muzica transmisă este diversă, iar mesajul biblic este  rostit de Pastorul Luigi Miţoi.  

- DUMINICĂ - de la 2:00 PM la 3:00 PM (ora României) - Programul este realizat de Misiunea The Messangers, Portand.

De asemenea, programul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe internet de la adresa http://www.nasul.tv/ iar în reluare pe adresa site-ului emisiunii Pastorul Cel Bun http://www.pastorulcelbun.com Conţinutul standard al emisiunii, care are o durată de 30 de minute, este muzică creştină şi un mesaj de evanghelizare. Zeci de mii de oameni au ocazia să audă mesajul Evangheliei şi să răspundă chemării la mântuire. Mulţi oameni îşi manifestă dorinţa de a-L cunoaşte pe Domnul Isus Cristos, solicitând o Biblie, pe care noi o dăruim tuturor celor ce nu o au. Împreună cu aceasta, le trimitem şi brosura cu meditatii zilnice ,,Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi" şi planul de citire a Bibliei pe parcursul unui an, pe care îl pot începe în orice zi. Cumpărăm şi trimitem gratuit multe Biblii în fiecare lună. O investiţie de 7$ (4$ Biblia + 3$ transportul) poate determina veşnicia unui suflet. La redacţia emisiunii din Sibiu sosesc  zeci de scrisori. Fiecărei persoane i se trimite un răspuns din partea colaboratorilor noştri, iar noi ne rugăm pentru toate persoanele care ne scriu şi ne cer sprijin în rugăciune. De multe ori primim mărturii cum Dumnezeu a lucrat în viaţa lor... Dacă aveţi dorinţa să sponsorizaţi una sau mai multe Biblii, puteţi să donaţi online (apasă aici) sau să ne contactaţi la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  (David Laza). Domnul Isus Şi-a încheiat misiunea pe pământ; apostolii, de asemenea. Astăzi este rândul generaţiei noastre.